MARIJN BROUWERS

COLUMNS

In 2012 verscheen Marijn’s debuut album Halsema.
Hierop staan 13 songs afkomstig uit het Frans Halsema repertoire waaronder het lied Nooit een acht. Marijn zingt het lied in duet-vorm samen met Willem Nijholt. Marijn is volgens De Telegraaf een moderne chansonnier met een fris geluid en zet het genre terug op de kaart. Beluister de nummers van Halsema.

In mei 2014 lanceerde Marijn zijn tweede album La Bohème in het Van Gogh Museum in Amsterdam. Directeur Axel Rüger reikte daar het eerste exemplaar uit aan Liesbeth List. List is de enige Nederlandse artiest die ooit een duet opnam met Charles Aznvour. Daarom nodigde Marijn haar uit om op zijn album met hem te zingen. Marijn en Liesbeth zingen op het album La Bohème samen het lied jij, Marijns vertaling van het lied She. Beluister de nummers van La Bohème.

In 2017 verscheen een live registratie album van de voorstelling Jenny Arean & Marijn Brouwers.

In juli 2023 verscheen de EP Zomernacht. Een EP met daarop de mooiste songs uit zijn theaterprogrammTroostroof. Op Zomernacht staan songs gemaakt door Marijn en Jurrian van Dongen en is geproduceerd door de broers Sebastiaan en Benjamin van Bavel.

Wil je op de hoogte blijven van Marijn? Meld je dan hier aan voor de NIEUWSBRIEF